خواص مصرف چای جنسینگ و عسل :
جنسینگ نام گیاهی دارویی به معنی «ریشه شخص» در زبان چینی می باشد که برای اولین بار توسط حکمای تمدن های جنوب شرقی آسیا کشف و مورد استفاده قرار گرفت .
اگرچه این گیاه در زمان اکتشاف محصولی اشرافی به حساب آمده و به جز درباریان شخص دیگری اجازه بهره برداری و مصرف آن ها را نداشت ، اما با ترویج و گسترش کاشت این گیاه ، امکان استفاده از این گیاه شادی آور و محرک برای همگان بوجود آمد .
استفاده انسان از محصولات یک درخت و در نگاهی عمومی تر یک گیاه ، به میوه های آن خلاصه نمی شود ؛ چنانکه ما ایرانیان در طبخ غذاهای مرسوم خود از ساقه گیاه (به عنوان مثال کرفس) ، از برگ درخت (برگ مو در دلمه) ، ریشه گیاه (مانند هویج) ، دانه های آن (مانند انواع خشکبار) و حتی میوه های کال (مانند گوجه سبز) استفاده می کنیم .
جنسینگ نیز به عنوان ریشه گیاهی به همین نام مورد استفاده بسیاری از مردمان جهان قرار می گیرد .
این گیاه که به دلیل شباهت به پای انسان به این نام معروف شده است ، در حال حاضر در 4 کشور کره جنوبی ، چین ، ایالات متحده و کانادا کشت می شود .
مهمترین خواص درمانی چای جنسینگ عبارتست از :
- افزایش انرژی و کاهش خستگی
- بهبود حافظه
- گشایش عروق خونی
- بهبود خون رسانی
- افزایش میل جنسی
- القای آرامش به سیستم عصبی بدن
- کاهش سطح استرس
- تقویت سیستم ایمنی بدن با تحریک سلول های بیگانه خوار
- جلوگیری از التهاب
- درمان سرماخوردگی در ابعاد خفیف
- تنظیم قند خون با اعمال تغییراتی در دریافت و دفع قند خون
- همچنین ترشح انسولین
- تاثیر گذاری در روند کاهش وزن در بلند مدت
از مهمترین فواید اثبات شده جنسینگ کاربرد جنسینگ و عسل به عنوان ماده اصلی تولید نوشیدنی های انرژی زا می باشد
” مستر نوش ” به عنوان یکی از نمایندگان رسمی ” نیوشانیک ” برای عرضه محصولات فوق ، ارائه دهنده پکیج های متعددی در قالب دمنوش نیوشا است که با داشتن تی بگ های چای جنسینگ و عسل حاوی جنسینگ ، طراوت ، شادابی و توان حداکثری مصرف کنندگان را تامین می کنند .
مصرف دم نوش نیوشاچای جنسینگ و عسل تنها در ساعات اولیه صبح ، اوقاتی که نیاز به بیدار بودن دارید و یا ساعاتی پیش از صرف غذا توصیه می گردد ، چرا که میزان انرژی تولید شده توسط آن در زمان استراحت مانع از داشتنی خوابی عمیق و راحت می شود .
اگرچه در مورد فواید عسل اطلاعاتی در بخش های گوناگون ارائه شد ، اما اشاره به آنتی اکسیدان های این ماده غذایی که موجب بهبود عملکرد سلول های بدن ، جلوگیری از ابتلا به بیماری های متابولیکی ، قلبی و عروقی می شوند ، خالی از لطف نیست .
[html_block id=”2136″]